U pripremnim utakmicama Slavonija II pobijedila vidovački Dinamo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Na terenu s umjetnom travom na igralištu Nogometnog kluba Slavonija u nedjelju, 05. veljače, odigrane su dvije pripremne utakmice. Ekipa požeške Slavonije sastavljena od kadeta i juniora tog kluba pobijedila je rezultatom 5:2 seniore vidovačkog Dinama koji nisu bili u svom kompletnom sastavu – prenosi Požeški športski savez.

Pogotke za Slavoniju II postigli su Ante Zeba (2), Ante Novak, Mateo Ivanešić i Martin Šubara dok su strijelci za Dinamo bili Luka Fahr i Janko Janković. Ekipu Slavonije II vodili su voditelj omladinskog pogona i trener kadeta Krešimir Brkić te novi trener juniora Ante Bulat. 

Slavonija u petak odlazi na trodnevne mini pripreme na Omanovac kraj Pakraca. U subotu, 11. veljače će momčad trenera Kreše Poletija i Krešimira Čuljka odigrati utakmicu protiv Hajduka u Pakracu (14,30 sati), a u nedjelju, 12. veljače u Grubišnom polju  protiv tamošnjeg kluba, NK Bilogora 91 (14,00 sati). 

Nakon tog susreta “Plavi s Orljave” se vraćaju u Požegu. Generalka za prvenstvo bit će utakmica protiv Lipika 1925, u subotu, 18. veljače, u Požegi.

Nogometašima Slavonije prvenstvo 3. Nogometne lige – Istok nastavlja se u subotu, 25. veljače domaćom utakmicom 16. kola protiv Borca (Kneževi Vinogradi).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *