U prometnim nesrećama ozlijeđene četiri osobe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

U srijedu 21. lipnja 2023. oko 19.20 sati između mjesta Bankovci i Trenkovo, 40-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom dolaskom do zavoja udesno nije se kretala što bliže desnom rubu kolnika te je prednjom lijevom stranom vozila udarila u prednji dio teretnog automobila kojim je upravljao 43-godišnjak, a koji se također nije kretao što bliže desnom rubu kolnika.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 40-godišnja vozačica i 42-godišnji putnik iz osobnog automobila, a protiv 40-godišnjakinje i 43-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 22.30 sati između mjesta Ramanovci i Kaptol, 53-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom prešla je na suprotnu prometnu traku i udarila prednjom lijevom bočnom stranom vozila u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 25-godišnjak. Nakon udara došlo je do odbacivanja oba vozila u putni kanal. U prometnoj nesreći 25-godišnjak je lakše ozlijeđen dok je 53-godišnjakinja teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici na raskrižju ulica Stjepana Radića i Školska.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)