U prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U petak 20. listopada 2023. oko 20.10 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici, 14-godišnje dijete upravljajući biciklom  bez zaštitne kacige i reflektirajućeg prsluka, na kojem je prevozilo 12-godišnje dijete, prelazilo je kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza gdje je došlo  do udara prednjeg dijela osobnog automobila, kojim je upravljala 45-godišnjakinja, u desnu bočnu stranu bicikla, nakon čega su djeca pala na kolnik.

U prometnoj nesreći  oba djeteta su zadobila lake tjelesne ozljede.    Protiv 14-godišnjeg  djeteta  slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a vezano uz događaj  slijedi i dopis Zavodu za socijalnu skrb Područng ureda u Požegi.

Istoga dana oko 22.40 sati između mjesta Zagrađe i Frkljevci, 20-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom, prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku, sišao na putnu bankinu i putni kanal gdje je došlo do prevrtanja vozila na krov.

U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom na raskrižju  Industrijske i Šokačke ulice.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)