U prometnim nesrećama teško ozlijeđene dvije osobe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U subotu 30. rujna 2023. oko 23.40 sati u blizini mjesta Nova Lipa, 21-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova upravljao motociklom, prešao je vozilom na lijevu stranu kolnika, sletio u putni kanal te udario u betonski propust za oborinske vode. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na poljoprivrednu površinu.

U prometnoj nesreći 21-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka navedene prometne nesreće.

U nedjelju 1. listopada 2023. oko 16.15 sati u mjestu Bjelanovac, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, izlaskom iz blagog zavoja udesno, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, te prešao na suprotnu prometnu traku gdje je lijevim kotačima zahvatio putnu bankinu. Nakon toga se vozilom vratio u svoju prometnu traku i prednjim dijelom udario u zaštitnu ogradu i sletio na zemljanu površinu gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila.

U prometnoj nesreći 19-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *