U prometu ozlijeđene tri osobe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

U utorak 4. srpnja 2023. oko 9.30 sati u blizini mjesta Jakšić, 40-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom uslijed pogoršanog zdravstvenog stanja izgubila je svijest te sletjela vozilom s kolnika na poljoprivrednu površinu.

U prometnom događaju na cesti 40-godišnjakinja je lakše ozlijeđena.

Istoga dana, oko 14.45 sati u mjestu Vukojevica, 50-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom skretala je ulijevo, dok je u tom trenutku 23-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom započela radnju pretjecanja, a da se nije uvjerila da to može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela vozila kojim je upravljala 23-godišnjakinja u lijevu bočnu stranu vozila kojim je upravljala 50-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđeno dijete koje se nalazilo u vozilu kojim je upravljala 50-godišnjakinja, dok protiv 23-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 18.15 sati u mjestu Poljana na raskrižju ulica Ljudevita Gaja i Antunovačke, 49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljao 59-godišnjak.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 59-godišnjak, dok protiv 49-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Julija Kempfa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)