U prostoru Županije održan regionalni sastanak predsjednika regije istok UDVDR-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U prostoru Velike županijske vijećnice Požeško-slavonske županije, a u svrhu prijedloga predstavnika za Izborni sabor UDVDR-a RH predsjednik UDVDR-a Požeško-slavonske županije Krešimir Pavelić održao je sastanak s predsjednicima podružnica regije istok UDVDR-a – prenosi Požeško-slavonska županija.

Uz predsjednika požeško-slavonske podružnice, sastanku su prisustvovali predsjednici UDVDR-a Brodsko-posavske županije Antun Zdunić, Vukovarsko-srijemske županije Milan Draženović, Virovitičko-podravske županije Vlado Paurić, te Osječko-baranjske županije Zdenko Kraljik.

Pozdravivši sve nazočne i zahvalivši im što su došli u grad Požegu predsjednik UDVDR-a Požeško-slavonske županije istaknuo je kako se ovaj sastanak održava kako bi se na vrijeme izabrali predstavnici Izbornog sabora te dostavili prijedlozi u središnjicu UDVDR-a RH.

„Naš izborni sabor održat će se 07. rujna kada ćemo biti dužni dostaviti kao regija od pet podružnica naše kandidate za tijela udruge. U pisanom obliku ste dobili što biste trebali predložiti, a naravno vezano uz članak 55. Statuta gdje su regije dužne dostaviti prijedloge kandidata za izbornu skupštinu.“ – rekao je Krešimir Pavelić predsjednik UDVDR-a Požeško-slavonske županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *