U sinoćnjem milijunašu sudjelovalo čak dvoje Požežana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Od troje natjecatelja u novome izdanju popularnoga kviza “Tko želi biti milijunaš?” nauspješnija je bila Doris iz Požege koju smo upoznali prošloga tjedna. Doris je osvojila 16.000 kuna odustajanjem na pitanju za prelazak drugoga praga. Luka iz Zagreba i Šibenčanin Mario, ne iskoristivši sve džokere, ponudili su netočne odgovore na deseto, odnosno deveto pitanje i osvojili po tisuću kuna. Posljednjem natjecatelju, Hrvoju iz Požege, vrijeme je dopustilo da se ovoga puta samo ukratko predstavi – prenosi HRT.

Požežanka Doris Mršić večerašnju je emisiju otvorila devetim pitanjem, bez džokera na raspolaganju. Studentica programskog inženjerstva pri kraju studija u Zagrebu, odustala je pak na pitanju za 32.000 kuna jer nije znala je li poljski istraživač Pawel Strzelecki bio prvi Europljanin koji se popeo na najviši vrh Argentine, Australije, SAD-a ili Tanzanije.

Ustvrdila je kako bi se, da njezinu sudjelovanju u kvizu nije došao kraj, opredijelila za najviši vrh Australije. Ujedno je to bio i točan odgovor. Naime, vjeruje se da su se prije spomenuta istraživača na njega popeli mnogi Aboridžini, a Strzelecki je to učinio 1840. godine nazvavši vrh po svojem sunarodnjaku Tadeuszu Kościuszkom.

Večerašnje izdanje popularnoga “Milijunaša” zaključeno je predstavljanjem idućeg natjecatelja, 51-godišnjeg Hrvoja Vlahova koji živi u Požegi gdje radi kao srednjoškolski profesor. I dok Hrvoja očekujemo u idućoj emisiji, dotad, ako niste pogledali ovotjedno izdanje, možete to učiniti na našoj multimedijskoj usluzi HRTi, gdje je dostupno uz vremensko ograničenje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *