Jučer se u Školu plivanja upisalo 408 polaznika, upisi traju još samo dva sata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – U Školu plivanja Požeškog športskog saveza jučer se upisalo 408 polaznika. Upisi su mogući još samo danas (nedjelja, 10. srpnja) od 9,00 do 11,00 i od 17,00 do 19,00 sati na ulazu na Gradske bazene u Požegi. Nakon toga naknadnih upisa neće biti. Prošle godine u Školi plivanja bilo je upisano 510 djece – prenosi Požeški športski savez.

Za upis je potrebno imati OIB djeteta. Na upisu roditelji popunjavaju obrazac o suglasnosti, a nakon toga se dijete u dogovoru s učiteljima raspoređuje u grupu s obzirom na godine starosti, znanje plivanja i termin dolaska.

Obuka će se provoditi puna četiri tjedna odnosno svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka i to u tri termina (1. termin – od 9,00 do 10,00 sati, 2. termin – od 10,00 do 11,00 sati, 3. termin – od 11,00 do 12,00 sati). Svaka skupina polaznika radit će 60 minuta dnevno, sveukupno 20 sati kroz 20 radnih dana.

Škola plivanja se provodi u sklopu projekta “Hrvatska pliva 2022”  Ministarstva turizma i sporta i u organizaciji Požeškog športskog saveza, a ove godine je potpuno besplatna za sve polaznike.

Polaznici prilikom upisa dobivaju iskaznicu škole plivanja s kojom imaju slobodan ulaz na bazene do kraja Škole plivanja (za vrijeme obuke, te poslijepodne i vikendom). Nakon završetka Škole plivanja (05. kolovoza) s tom iskaznicom se više neće moći besplatno ući na Gradske bazene. 
U ponedjeljak, 11. srpnja je prvi dan škole plivanja, a obuka završava 05. kolovoza. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *