Profesor u srednjoj tehničkoj školi Požega urlao na učenike, ravnatelj: ‘Nije bilo sukoba, nego samo galama’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Snimku na kojoj profesor požeške Tehničke škole iz nepoznatog razloga urla na učenike čitatelji su nam dostavili u redakciju 24sata. 

– Što nisi rekao – dere se uznemireno profesor na učenika koji sjedi u klupi i smije se. U pozadini se čuje kako se jedan od učenika dere profesoru da se smiri, ostali se smiju, a jedan je sve to i snimio – prenosi 24sata.

Ravnatelj škole Zoran Galić potvrdio nam je incident. Kaže kako su pozvali hitnu pomoć.

– Hitna je pozvana jer je došlo do ekscesa. Procijenili smo da to možda zahtjeva nekakav medicinski tretman. Sve se desilo u odnosu učenika i nastavnika. Kolega je do jučer bio na bolovanju, imao je gripu ili koronavirus, došlo je do galame, ne toliko do verbalnog sukoba – rekao je Galić.

Dodaje da su Hitnu zvali s obzirom na činjenicu da je profesor imao još nastavnih sati, kako bi se utvrdilo je li sposoban nastavu i održati. 

–  To su neugodne stvari koje je teško komentirati, to ne pripada prostoru škole – kaže ravnatelj.

Pitali smo ga i je li profesor ili netko od učenika sankcioniran. –  Vidjet ćemo što će se dogoditi, ne znamo je li kolega hospitaliziran. To ćemo vidjeti kroz iduće dane – kaže ravnatelj. 

Iz Policijske uprave požeško-slavonske potvrdili su nam da su dobili obavijest o događaju, ali kako kažu nije bilo policijskog postupanja. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)