U subotu, 17. lipnja u SD Tomislav Pirc održat će se Međunarodni odbojkaški turnir

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu, 17. 06. 2023. od 9,00 do 19,00 sati održat će se Međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji SRU Papuk Velika i uz sudjelovanje 8 ženskih rekreativnih ekipa. To su SRU Živim sport Slavonski Brod, Victoria Vukovar, Legice Osijek, K ROL Split, Top sport Vukovar, Nova Gradiška, ROU Srcem za odbojku Tuzla i SRU Papuk Velika. 

Svečano otvorenje turnira je u 9,10 sati, a natjecanje kreće u 10,00 sati. Igrat će se na 2 terena u isto vrijeme, a ekipe su raspoređene u dvije skupine po 4 ekipe. Drugoplasirane ekipe iz svake skupine igrat će za treće mjesto, a pobjednici skupina plasirat će se u finale. Svaka ekipa odigrat će na turniru bar 3 utakmice, a četiri najbolje ekipe odigrat će ukupno 4 utakmice.

Požeški športski savez dvoranu za odigravanje ovog natjecanja ustupio je bez naknade. 

Vrijedni članovi SRU Papuk organiziraju i muški međunarodni turnir na kojem će nastupiti 4 ekipe koje će odigrati 6 utakmica sustavom svatko sa svakim. Ekipe koje sudjeluju su Lege Osijek, Ostat ću mlad Slavonski Brod, ROU Srcem za odbojku Tuzla i K ROL Split. Odbojkaši će također biti na svečanom otvorenju u Požegi, a nakon toga će od 10,30 do 16,30 sati svoj turnir odigrati u Velikoj, u Sportskoj dvorani tamošnje Osnovne škole Ivan Goran Kovačić – prenosi Požeški športski savez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)