U subotu se održava VI. Nogometni turnir “Zlatne žice Slavonije kup 2022”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – U subotu, 20. kolovoza 2022. na Igralištu s umjetnom travom požeškog Sportsko – rekreacijskog centra od 10,00 do 16,00 sati održat će se šesto izdanje Nogometnog turnira “Zlatne žice Slavonije kup 2022”. Nastupit će 12 ekipa sastavljenih od igrača rođenih 2013. godine i mlađih – prenosi Požeški športski savez.

Na “Zlatne žice Slavonije kupu 2022” sudjeluju : Osijek, Nogometna akademija Nopo – Legen (Slavonski Brod), Marsonia (Slavonski Brod), Slavija (Pleternica), Požega, Željezničar (Slavonski Brod), Belišće, Dinamo (Vidovci Dervišaga) i Slavonija (Požega).

Dvije ekipe na turniru imaju Osijek, Slavija i domaćin Slavonija. Klubovi su raspoređeni u tri skupine po četiri ekipe, a u drugi krug odnosno četvrtfinale plasirat će se dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine kao i dvije najbolje trećeplasirane ekipe. Utakmice se igraju 15 minuta u komadu, a polufinale, susret za 3. mjesto i finale igrat će se 2×10 minuta (pauza u poluvremenu 2 minute). 

Turnir organizira Nogometni klub Slavonija pod generalnim pokroviteljstvom Grada Požege, a svečano otvorenje je u 11,00 sati.

Prvi turnir održan 2017. osvojila je ekipa Jedinstva (Donji Miholjac), 2018. pobjednik je bila Marsonia, 2019. najbolji je bio Osijek, 2020. prvaci su bili igrači vinkovačke Cibalie dok je 2021. ponovno slavio Osijek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *