U sudaru s Banožićem poginuo 40-godišnji obrtnik iz Privlake, otac dvoje maloljetne djece

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Foto: Vinkulja.hr

Foto: Vinkulja.hr


Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, vozač kombija koji je poginuo u nesreći u kojoj je sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić je 40-godišnjak iz Privlake. Doznaju kako je muškarac vlasnik obrta za građevinske radove, te da je vjerojatno jutros išao prema Vinkovcima na gradilište. Pišu i kako je muškarac bio oženjen, te da je otac dvoje maloljetne djece. Telegram je doznao kako ministru još uvijek nije rečeno da je u nesreći poginuo vozač s kojim se sudario.

Večernji list je razgovarao s nekoliko osoba iz Privlake, koji su poznavali smrtno stradalog G.Š. Ispričali su kako je muškarac otac dvije kćeri, te da je bio miran i povučen čovjek koji se bavio građevinom i koji je znao otići raditi u Njemačku. Supruga mu je zaposlena u Vinkovicima.

Policija je potvrdila da je ministar sudjelovao u prometnoj nesreći koja se dogodila u 6:15 sati, na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje. Ministar je, kaže glasnogovornik Vlade Marko Milić, zadobio teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti. Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje da, prema prvim nalazima, ministar nije imao alkohola u krvi.

U bolnicu primljen u lovačkom odjelu

Portal 24sata je ranije doznao kako je Banožić u bolnicu primljen u lovačkom odijelu, što odgovara informacijama da je ministar jutros svojim privatnim terencem krenuo u lov. U bolnicu je primljen s krvarenjem glave. Prema informacijama Telegrama, Banožić uz ozlijede glave ima ozlijede prsnog koša i prijelom noge.

Ravnatelj Opće bolnice Vinkovci dr. sc. Krunoslav Špočić izjavio je da je Banožić prebačen na intenzivni odjel KBC-a Osijek zbog daljnjeg neurokirurškog nadzora. Kaže kako ministar ima kontuzijske ozljede glave i mozga, ali da je u kontaktu i nije gubio svijest. Telegram je jutros prvi doznao da je ministar sudjelovao u nesreći sa smrtnim posljedicama – prenosi Telegram.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)