U Zagrebu predstavljen album „Zlatne žice Slavonije Požega 2022.“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Croatia records, izdavač albuma „Zlatne žice Slavonije Požega 2022.“, organizirala je danas u Zagrebu predstavljanje CD-a s 22 nove pjesme ovogodišnjeg festivala.

Urednica Croatia recordsa Klaudija Čular i okupljeni predstavnici medija doznali su od koordinatorice festivala Maje Petrović i umjetničkog direktora festivala Saše Botičkog posljednje informacije o programu koji nas očekuje od 2. do 4. rujna u Požegi.

Jutros su gosti u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“ Hrvatske televizije bili koordinatorica Maja Petrović i umjetnički direktor Saša Botički te direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda. Imali su priliku predstaviti ovogodišnji program festivala, koji će Hrvatska televizija izravno prenositi u nedjelju, dok će snimka subotnje Retrospektive Krunoslava Kiće Slabinca biti emitirana kao snimka narednog vikenda.

Program ovogodišnjeg festivala, video spotove i sve najnovije informacije možete pratiti i na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram , Youtube i TikTok .

Foto: Croatia records/Zlatne žice Slavonije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *