Učenica Poljoprivredno-prehrambene škole Ivana Kovačević dobitnica potpore “Zaklade Ivan Bulić”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Danas je naša učenica drugog razreda Ivani Kovačević, zanimanja pekarica u pratnji ravnateljice Marije Mršo Rajić i majke zaprimila potporu od Zaklade Ivan Bulić u iznosu od 1500 eura. Za ovu potporu nominirala ju je naša profesorica Tonka Šarić.
Zakladna uprava Zaklade Ivan Bulić također je dodijelila potporu projektu „Jedan dan u pekari“ u iznosu od 3000 eura. Projekt je osmislila i prijavila profesorica Tonka Šarić, a u ime Škole potporu je preuzela ravnateljica Marija Mršo Rajić.
Svečana dodjela održala se u Muzičkoj akademija Sveučilišta u Zagrebu, a od ravnateljice doznajemo kako je cijeli događaj bio vrlo svečan te popraćen nastupima poznatih glazbenika poput Sandra Bagarić, Luka Bulić i drugih.
Natječaj Zaklade Ivan Bulić namjenjen je za potporu školskom projektu značajnom za struku i stipendiju učeniku/ci s izvrsnim postignućima. Ovogodišnjim potporama nastavljamo s dosadašnjom kvalitetnom suradnjom između naše Škole i Zaklade Ivan Bulić. Od srca zahvaljujemo Zakladi Ivan Bulić!
Tekst: A. B.
Foto: M. M. R.

Čestitamo Ivani Kovačević i Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega na čelu s ravnateljicom Marijom Mršo Rajić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *