Učenica Poljoprivredno-prehrambene škole Ivana Kovačević dobitnica potpore “Zaklade Ivan Bulić”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Danas je naša učenica drugog razreda Ivani Kovačević, zanimanja pekarica u pratnji ravnateljice Marije Mršo Rajić i majke zaprimila potporu od Zaklade Ivan Bulić u iznosu od 1500 eura. Za ovu potporu nominirala ju je naša profesorica Tonka Šarić.
Zakladna uprava Zaklade Ivan Bulić također je dodijelila potporu projektu „Jedan dan u pekari“ u iznosu od 3000 eura. Projekt je osmislila i prijavila profesorica Tonka Šarić, a u ime Škole potporu je preuzela ravnateljica Marija Mršo Rajić.
Svečana dodjela održala se u Muzičkoj akademija Sveučilišta u Zagrebu, a od ravnateljice doznajemo kako je cijeli događaj bio vrlo svečan te popraćen nastupima poznatih glazbenika poput Sandra Bagarić, Luka Bulić i drugih.
Natječaj Zaklade Ivan Bulić namjenjen je za potporu školskom projektu značajnom za struku i stipendiju učeniku/ci s izvrsnim postignućima. Ovogodišnjim potporama nastavljamo s dosadašnjom kvalitetnom suradnjom između naše Škole i Zaklade Ivan Bulić. Od srca zahvaljujemo Zakladi Ivan Bulić!
Tekst: A. B.
Foto: M. M. R.

Čestitamo Ivani Kovačević i Poljoprivredno-prehrambenoj školi Požega na čelu s ravnateljicom Marijom Mršo Rajić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)