Učenica Poljoprivredno-prehrambene škole dobila stipendiju Zaklade Ivana Bulić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Učenica Valentina Novinc, zanimanje pomoćna pekarica (3. s) uz nominaciju i poticaj profesorice Tonke Šarić, dobila je srednjoškolsku stipendiju na temelju svog rada i truda te izvrsnih rezultata. Učenica je, uz pratnju profesorice Sare Del Vechio Šodić, prisustvovala svečanoj sjednici i dodijeli stipendije Zaklade Ivana Bulića koja se održala 8. prosinca u dvorani Hrvatskoga državnog arhiva u Zagrebu.

Kako navode ciljevi Zaklade, važno je trajno podupiranje obrazovanja i usavršavanja mladih ljudi, osobito u području biotehnologije i prehrambene tehnologije u pekarstvu, slastičarstvu i konditorstvu.
Dodjeljivanjem potpora, nagrada i stipendija najboljim studentima, mladim istraživačima te fizičkim i pravnim osobama koje svojim projektima i radom daju ili su dale poseban doprinos struci, nastoji se osiguravati dovoljno kvalitetnih stručnjaka za razvoj ovih prehrambenih djelatnosti. Uz ovakve poticaje i isticanje važnosti ove djelatnosti, Poljoprivredno-prehrambena škola je izrazito ponosna na svoju učenicu te zahvaljuje profesorima koji su sudjelovali u ovom plemenitom događaju.
Tekst i foto: Sara Del Vechio Šodić, prof.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *