Učenici OŠ Dobriša Cesarić sudjelovali na natjecanju u rješavanju SUDOKU zadataka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Hrvatska Mensa, uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje, organizirala je Natjecanje u rješavanju SUDOKU zadataka za učenike osnovnih i srednjih škola u sklopu kojega je u PETAK 4. studenog 2022. u 12 sati u našoj školi održano školsko SUDOKU natjecanje.
Projekt sudoku natjecanja planiran je s ciljem razvoja vještine rješavanja logičkih i problemskih zadataka kod djece i mladih te izbora talentiranih natjecatelja juniorske reprezentacije s mogućnošću sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u sudokuu (World Sudoku Championship) u kategoriji za mlađe od 18 godina. Prva je razina natjecanja školsko natjecanje, a nakon toga slijedi regionalno i državno.

Na školskom natjecanju sudjelovali su Petar Ereiz, Emanuel Samaržija, Jan Vinković, Ivan Malčić, Šimun Perić, Korina Perić, Nia Barišić, Ema Sabljić, Luka Podoljak, Hana Kesić, Renato Bilić, Luka Budimir, Petra Pope, Ana Idlbek, Niko Radić, Matej Miličević.
Učenici su sudjelovali pod vodstvom mentora Marije Glibo-Čuljak, Katarine Kotrla Vidić i Ivana Gavrića.
Čestitamo svima, posebno najuspješnijim natjecateljima na izvrsnim rezultatima i radujemo se sljedećoj regaionalnoj razini” – priopćili su iz Osnovne škole Dobriša Cesarić u Požegi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *