Učenici OŠ Julija Kempfa osvojili 1. mjesto na županijskom natjecanju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Na pomoćnom igralištu Nogometnog kluba Požega na Sportsko – rekreacijskom centru danas je održano županijsko natjecanje u mini nogometu za učenike 5. i 6. razreda.

Prijavile su se 4 ekipe. U polufinalu je ŠSD Sloga (OŠ Julija Kempfa Požega) rezultatom 10:0 bila bolja od ŠSD Velika dok je ŠSD Slavonac (OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica) rezultatom 4:0 svladala ŠSD Vitez (OŠ Grigora Viteza Poljana).

U finalu je Sloga rezultatom 3:1 (1:1) pobijedila Slavonac. Josip Gašparović doveo je Požežane u vodstvo u 7. minuti, a izjednačio je Niko Babić u 10. minuti. Josip Gašparović ponovno zabija za novo vodstvo u 26. minuti, a pobjedu je potvrdio Ante Pavičić u 28. minuti postigavši pogodak za konačnih 3:1.

Za Slogu su prvo mjesto osvojili Josip Rožić, Ivan Barić, Nikola Balog, Rafael Bešlić, Patrik Čakalić, Josip Gašparović, Ante Pavičić, Luka Cekinović, Marko Pisker i David Vidović, a vodio ih je profesor Alen Ivanović.

Natjecanje je organizirao Školski sportski savez Požeško – slavonske županije, a pehar najboljoj ekipi uručio je glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović. Igrači ŠSD Sloga predstavljat će Požeško – slavonsku županiju na daljnjoj završnici Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Kod djevojčiča prijavile su se dvije ekipe, ŠSD Slavonac (OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica) i ŠSD Velika. Prvo mjesto osvojila je ekipa Slavonca koja će predstavljati našu županiju na regionalnoj završnici – prenosi Požeški športski savez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *