Udruga Humanum održala svoju godišnju Skupštinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je usvojeno izvješće o radu Udruge u 2021. godini, kao i operativni i financijski plan za 2022. godinu.

O radu Udruge govorila je njezina predsjednica Ivana Šag koja je prezentirala rad i aktivnosti u prošloj godini u kojoj su provedene i brojne humanitarne akcije kao što su Čaj za malog zmaja, Život bez boli, Humanum uz Vidovce, Slušaj svoje srce. Udruga provodi i nekolicinu projekata koji su usmjereni na unaprjeđenje, zaštitu i promicanje ljudskih i građanskih prava ranjivih društvenih skupina te provođenje aktivnosti usmjerenih razvoju i ostvarivanju socijalne pravde na lokalnoj i regionalnoj razini kao što su „U projekt se uključi i prijevoz naruči III“, „Halo Humanum“, „I moj tata je sjajan tat II“, Klub za mlade „Vallis Humanum“, „Kutak za sretnije starenje III“ i dr.

Usvojen je i prijedlog Odluke o osnivanju zasebne organizacijske jedinice za pružanje socijalnih usluga za starije i nemoćne osobe, uz ishođenje licence za pružanje socijalnih usluga u Jakšiću te su predstavljeni planirani projekti za iduće razdoblje.

U ime Grada Požege skupštini je prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović.

Izvor: PSŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *