Udruga La Bella Vita dobitnik BeCroactive nagrade u kategoriji međugeneracijske uključenosti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ministarstvo turizma i sporta već nekoliko godina u sklopu Europskog tjedna sporta dodjeljuje #BeCroactive nagrade po uzoru na #BeActive Awards koje Europska komisija dodjeljuje najistaknutijim projektima i pojedincima koji su posvećeni promociji sporta.

Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije: Lokalni heroj, Obrazovanje, Radno mjesto te od ove godine po prvi puta u kategoriji Međugeneracijska uključenost, a za cilj imaju prikazati uspješne i inspirativne projekte i pojedince koji doprinose promociji sporta i tjelesne aktivnosti te sve dobrobiti istih.

Udruga La Bella Vita našla se među finalistima u kategoriji Međugeneracijske uključenosti sa 8 događaja organiziranih u sklopu Europskog tjedna sporta te više od 50 sportskih aktivnosti provedenih od početka 2023. godine te je na svečanoj ceremoniji u Osijeku proglašena pobjednikom u svojoj kategoriji, ostavivši tako iza sebe SK Sljeme Zagreb i TK Marathon 95.

Osim što su dobitnici nagrade, Ministarstvo turizma i sporta prepoznalo je Udrugu La Bella Vita kao primjer dobre prakse pa su tako voditeljice Udruge Emi Majin i Ana Grgić imale čast i privilegiju izložiti rad svoje udruge svima prisutnima gdje su pobrale brojne simpatije kvalitetom svojih sadržaja, ali i činjenicom kako su sve aktivnosti osmislile, organizirale i provele u potpunosti volonterski te su zasigurno proširile svoju suradničku mrežu i izvan granica Požeško-slavonske županije.

Udruga La Bella Vita još jednom se ovom prilikom zahvaljuje, kako Ministarstvu turizma i sporta RH koje je prepoznalo rad i trud jedne “malene” udruge, tako i svima onima koji su bili sudionici, partneri ili na bilo koji drugi način sudjelovali u njihovim aktivnostima jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *