Udruga osoba s invaliditetom Požega poziva sve na humanitarni koncert

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Dragi naši prijatelji, sugrađani i podupiratelji Udruge OSI Požega,

sve Vas pozivamo na jedan poseban koncert koji će se održati u prekrasnoj Koncertnoj dvorani Glazbena škola Požega, u četvrtak 18.01.2024. s početkom u 19.30 sati.

Ne propustite uživati u glazbenoj čaroliji koju će za sve nas izvesti izvrsni duo Krešimir Stražanac, bas-bariton i Krešimir Starčević, klavir.

Ujedno će to biti i humanitarni koncert za Udrugu OSI Požega. Udruga broji preko 300 članova – osoba s invaliditetom te svojim svakodnevnim i predanim radom nastoji poboljšati kvalitetu života osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Tako smo se odlučili kroz predstojeće razdoblje uložiti što više truda i organizirati što veći broj aktivnosti kojima ćemo nastojati prikupiti barem dio sredstava za nabavku prilagođenog kombija za prijevoz osoba s invaliditetom. Ovo je jedan od prvih koraka koji će nas, nadamo se, voditi bliže k tome uzvišenom cilju. Stoga Vas molimo i pozivamo da uživate s nama te glazbene večeri u Koncertnoj dvorani, a ujedno i kupnjom ulaznice od simboličnih 5 eura podržite naša nastojanja u stvaranju boljih uvjeta za mobilnost osoba s invaliditetom.

Ulaznice za koncert možete kupiti u prostorijama Udruge (A. Kanižlića 3, Požega) i u tajništvu Glazbene škole Požega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *