Udruzi “MI” odobren projekt „MI za zajednicu“ vrijedan 449.170,02 kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske, kao Posredničko tijelo razine 1 u postupku odabira projekata u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava UP. 04.2.1.11 Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice nakon provedenog natječajnog postupka donio je Odluku o financiranju kojom je Udruzi „MI“ odobren projekt „MI za zajednicu“ u maksimalnom iznosu prihvatljivih troškova od 449.170,02 kuna. Nositelj ovoga projekta je „MI“ Udruga roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju, dok su partneri na projektu Grad Požega i Javna ustanova lokalna razvojna agencija Požega.

Projekt “MI za zajednicu” ima za cilj ojačati kapacitete same Udruge, doprinijeti njezinom boljem i kvalitetnijem radu, aktivnijem sudjelovanju u životu zajednice, a time i stvaranju preduvjeta za kvalitetniji život. Navedeno će se postići osposobljavanjem i educiranjem predstavnika Udruge u području financijskog upravljanja, načinima financiranja za udruge i gospodarske aktivnosti kod udruga, što će u konačnici rezultirati boljim i kvalitetnijim upravljanjem.

Kroz navedeni projekt provest će se i niz edukacija za specifično djelovanje Udruge “MI”, a moći će im se priključiti i volonteri, kao i suradnici. Suradnik na projektu je Udruga “Mali princ”, novoosnovana udruga koja je također usmjerena na rad s osobama s invaliditetom, čime će se omogućiti kvalitetniji rad i djelovanje navedenih udruga, te će se tako postići pozitivan utjecaj na širu zajednicu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika