Upisi u besplatnu Školu plivanja u subotu i u nedjelju na Gradskim bazenima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Škola plivanja Požeškog športskog saveza će se ove godine održati od 11. srpnja do 05. kolovoza. Obuka će se provoditi puna četiri tjedna odnosno svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka i to u tri termina (1. termin – od 9,00 do 10,00 sati, 2. termin – od 10,00 do 11,00 sati, 3. termin – od 11,00 do 12,00 sati). Svaka skupina polaznika radit će 60 minuta dnevno, sveukupno 20 sati kroz 20 radnih dana – prenosi Požeški športski savez.

Upisi će biti u subotu, 09. i u nedjelju 10. srpnja od 9,00 do 11,00 sati i od 17,00 do 19,00 sati na ulazu na Gradske bazene. U školu će se mogu upisati djeca od najmanje 4 godine starosti. Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i svečana dodjela diploma polaznicima.

Obuku u Školi plivanja će provoditi 8 profesora kineziologije (Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vjeko Lojber, Zoran Čokrlić, Anton Čokrlić, Željko Bunčić, Vlasta Krizmanić i Josip Križanović).

Prošle godine u Školu plivanja Požeškog športskog saveza bilo je upisano 510 polaznika. Ove godine Škola plivanja će se organizirati u nešto kasnijem terminu nego proteklih godina, a razlog je što se od 27. lipnja do 08. srpnja provodi Škola plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama koju Požeški športski savez ove godine po prvi put organizira. 

Škola plivanja je ove godine potpuno besplatna. Polaznici će prilikom upisa dobiti iskaznicu s kojom imaju slobodan ulaz na bazene do kraja Škole plivanja (i poslijepodne i vikendom). Nakon završetka Škole plivanja (05. kolovoza) s tom iskaznicom se više neće moći besplatno ući na Gradske bazene. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *