Uskoro kreće 6. sezona Života na vagi, među kandidatima i dvoje Slavonaca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Okruženi planinama i borovom šumom, u samom srcu Gorskog kotara, u mjestu Gerovo uvelike se snima šesta sezona RTL-ova showa ‘Život na vagi’. Show koji pomaže stvaranju i prilagodbi novom, zdravijem i sretnijem načinu života gledatelji RTL-a moći će pratiti od 26. rujna od 21.15 sati.

Ove nas sezone čeka surovi Gorski kotar, natjecatelji koji su došli s golemim teretom, koji smo im zajedničkim snagama pomogli skidati, sloj po sloj. Predugo su odgađali život i tu su došli možda po svoju posljednju šansu. Vrlo su svjesni sebe i situacije u kojoj se nalaze i probijali su svoje granice od samog početka. Puno je tu emocija i neočekivanih obrata i veliki je to šok za sve njih… Pripremite maramice, svima će nam trebati!“ rekla je voditeljica ‘Života na vagi’ Marijana Batinić.

Treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović još će jednom biti podrška i motivacija natjecateljima da pobjede sve svoje strahove i daju priliku boljem i zdravijem životu. „Što se tiče kandidata, svatko je od njih zanimljiv na svoj način, ali neću ih puno hvaliti da se ne iznenadim na kraju“, kaže Maja, a Edo dodaje: „Uvijek osjećam tremu i veliko uzbuđenje na početku svake naše avanture – natjecatelji su već prionuli na posao, pažljivo slušam njihove priče i veselim se njihovu napretku“, zaključio je Edo.

Među kandidatima je i dvoje Slavonaca, točnije Vinkovčana.

Ivana Radoš Kruškić (32)

Ivana dolazi iz Vinkovaca, majka je četvorice sinova, po zanimanju je čistačica, a ima 113 kilograma.

Ivana se počela debljati tijekom svoje prve trudnoće. „Zbog svoje djece i zdravlja prijavila sam se u ‘Život na vagi’. Moja su mi djeca najvažnija“, kaže Slavonka dodajući da su je njezini ukućani pokušali motivirati da krene s zdravim životom. „Najveća su mi podrška moja djeca, muž, sestra, mama, brat, svekar, svekrva, prijatelji, kumovi…, svi! Naravno da bi svi oni voljeli da pobijedim“, otkrila je Ivana.

Dalibor Kujundžić (24)

Dalibor također dolazi iz Vinkovaca, student je ekonomije na osječkom fakultetu i ima 159 kilograma.

Obitelj mu je najveća podrška u gubljenju kilograma. „Obitelj mi je oduvijek velika podrška i svakodnevna motivacija. Potiču me jer se sjećaju razdoblja kad sam bio mršav, sportaš i u kondiciji i sigurno im smeta vidjeti me s ovoliko kilograma viška. Oni su definitivno jedan od razloga što sam poslao prijavnicu za ‘Život na vagi’“, kaže Dalibor koji zna da ovo sve radi ponajprije zbog zdravlja.

Sve ostale kandidate možete pogledati OVDJE.

Što sve čeka natjecatelje u čarobnom krajoliku Gorskog Kotara, gdje se vremenski uvjeti mijenjaju iz sata u sat, kako će se snaći u najvećoj izolaciji do sada; bez mobitela, televizije te ostalih blagodati modernog života te svojih najmilijih, gledatelji će doznati u šestoj sezoni ‘Života na vagi’ – od 26. rujna u 21.15 sati samo na RTL-u!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *