Uskršnji sajam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege i ove će se godine u požeškoj šetališnoj zoni održati tradicionalni Uskršnji sajam. Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak 7. i subotu 8. travnja 2023., od 10 do 18 sati (petak), te od 10 do 14 sati (subota) – prenosi Turistička zajednica Grada Požege.

Već tradicionalno, sajam će okupiti brojne izlagače iz Požeško-slavonske i susjednih županija, koji će predstaviti svoje rukotvorine i prehrambene proizvode iz domaće radinosti.

Uz sajam, za Požežane će u petak, 7. travnja biti pripremljen i tradicionalni posni ručak i to u suradnji s Obrtničkom komorom Požeško – slavonske županije i požeškim Udruženjem obrtnika, te uz potporu Grada Požege.

Subota, 8. travnja bit će obogaćena prigodnim programom Gradskog kazališta Požega te popularnim uskršnjim igrama i radionicama za najmlađe koje će se održati u prostoru Ulice Dragutina Lermana.

Svi zainteresirani izlagači informacije mogu potražiti na https://pozega-tz.hr/javni-poziv-za-iskaz-interesa-za-izlaganje-prezentaciju-i-prodaju-proizvoda-i-usluga-na-uskrsnjem-sajmu/.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *