Uspješan kviz o medijskoj pismenosti: Učenici iz Kutjeva, Čaglina i Požege testirali poznavanje interneta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Udruga “La Bella Vita” iz Kutjeva uspješno je organizirala kviz iz medijske pismenosti na temu “Koliko poznajemo internet”. Ovaj zanimljiv i edukativan događaj održan je u jutros u Osnovnoj školi Zdenka Turkovića u Kutjevu – prenosi Kutjevački.hr.

Na kvizu je sudjelovalo ukupno 20 natjecatelja od 5. do 8. razreda. Posebno je zanimljivo što su sudionici došli učenici iz različitih škola kao što su škola Osnovna škola Stjepana Radića Čaglin  i Osnovna škola Dobriše Cesarića iz Požege.

Ovaj kviz nije samo prilika za natjecanje, već i za učenje i razmjenu znanja o važnoj temi medijske pismenosti i sigurnosti na internetu. Sudionici su imali priliku pokazati svoje razumijevanje internetskog svijeta i kako se nositi s izazovima koje on donosi.

Udruga “La Bella Vita” zaslužuje pohvalu za organizaciju ovakvog događaja koji potiče na razmišljanje o važnosti medijske pismenosti među mladima. Ovaj kviz nije samo pružio znanje, već i potaknuo sudionike na odgovorno korištenje interneta, čime su doprinijeli stvaranju sigurnijeg online okruženja za sve nas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)