Radovi na pleterničkoj šetnici napreduju prema planiranom rasporedu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nastojimo kroz razne rekonstrukcije prometnica rješavati i problematiku nogostupa, i to ne samo u Pleternici nego i u našim okolnim naseljima. Jako je puno nogostupa iza nas, posljednji u Bilicama, a evo ovih dana i Frkljevci i Kadanovci očekuju strojeve koji u sklopu rekonstrukcije ceste raditi i nogostup – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Jasni su obrisi novog dijela pleterničke šetnice koja u ovoj fazi spaja Trg bećarca i Gradsku tržnicu Pleternica. Vrijednost radova je nešto više od 815 tisuća kuna, a radove izvodi tvrtka Promet građenje – prenosi Grad Pleternica.

Dinamika je prema planiranom rasporedu, a ovim spojem, kaže pleternička gradonačelnica Marija Šarić se spaja šetnica uz Orljavu. – U idućim fazama planiramo i spojni most izgraditi kao i platforme prema Orljavi, ali kao i uvijek radimo korak po korak – ističe Šarić.

Navodi kako je veseli vidjeti brojne šetače i rekreativce na šetnici. – Kada nešto izgradimo i vidimo da to ljudi često koriste onda nam je to izvanredan putokaz za daljnji rad, ali i potvrda da u suradnji s građanima radimo na dobrobit svih nas. Ovo je jedan mali projekt, ali mi smo po tome i poznati, da uvezivanjem malih projekata stvaramo jednu veliku cjelinu koja služi svima nama – ističe.

Uistinu, pogledamo li unazad nekoliko godina, Pleternica je učinila puno po pitanju izgradnje nogostupa i zona za šetanje. – Nastojimo kroz razne rekonstrukcije prometnica rješavati i problematiku nogostupa, i to ne samo u Pleternici nego i u našim okolnim naseljima. Jako je puno nogostupa iza nas, posljednji u Bilicama, a evo ovih dana i Frkljevci i Kadanovci očekuju strojeve koji u sklopu rekonstrukcije ceste raditi i nogostup – zaključuje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *