Vallis Humanum s Anitom Grbavac Jakobović, proveo ciklus ART radionica za mlade

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Od 28. do 30. studenog 2022. godine, u suradnji s diplomiranom slikaricom Anitom Grbavac Jakobović, proveli smo ciklus ART radionica za naše mlade. Ciklus se sastojao od triju radionica:

  1. Istraži svoje mogućnosti uz crtačke tehnike
  2. Istraži svoje mogućnosti uz slikarske tehnike
  3. Visual art expression.

Tema svih radionica bila je Požega, odnosno crtanje i slikanje kulturnih i turističkih znamenitosti našega zavičaja. Tako su mladi prvu večer crtali poznate rudinske glave, drugu su večer slikali požešku arhitekturu i znamenitosti, a treću su večer sami promišljali o požeškim suvenirima te ih naslikali na platno.
Rezultati ovog ciklusa radionica predivni su radovi naših mladih, a, uz radove, mlade smo potaknuli na međusobno upoznavanje, druženje te kvalitetno i kreativno provođenje slobodnog vremena. Osim toga, još smo jednom prikazali kulturne i turističke vrijednosti našeg lijepog grada Požege!

Ovim putem još jednom zahvaljujemo dragoj slikarici Aniti Grbavac Jakobović, svim našim studentima iz Studentski dom – Studentski centar Požega te srednjoškolcima koji su rado sudjelovali na radionicama – priopćili su iz Kluba za mlade “Vallis Humanum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *