Večeras počinje 1. Festival “Slavonski KaFe”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prvo izdanje Festivala slavonskih kazališta Slavonski KaFe održava se večeras u Gradskom kazalištu Požega. Trajanje festivala je od 15. do 22. listopada. Festival će povezati sva slavonska kazališta i doprinijeti razvoju, održivosti, zajedničkoj suradnji i razvoju publike slavonskih kazališta te pojedinačnom i zajedničkom brendiranju. Na Festivalu sudjeluje pet slavonskih kazališta koji su pripremili svoju najbolju predstavu iz prošle kazališne sezone, a Festival je natjecateljskog karaktera.
Dodjeljuju se četiri nagrade, jedna je nagrada za najbolju predstavu po izboru publike te su tri nagrade žirija. Također, bira se najbolji glumac i glumica Festivala. Uz ulaznicu će svaki gledatelj dobiti glasački listić putem kojega će moći dati svoju ocjenu predstavi.

Ove godine mjesto održavanja Festivala je Požega, iduće će biti Vinkovci, a zatim Virovitica te će se sredinom listopada Festival održavati i ubuduće. U subotu, 15. listopada u 18 sati na otvorenju Festivala će se predstaviti članovi žirija.
Svaku večer na programu će biti jedna predstava kojom će se predstaviti sva prijavljena kazališta. Svečanost zatvaranja festivala i dodjela nagrada održat će se 22. listopada u 18 sati na kojoj će se predstaviti sva kazališta koja su u mreži te će ujedno predstaviti i svoje nove kazališne sezone.
U nastavku možete pogledati bogati program koji vas očekuje i pronaći nešto po svome ukusu za sebe ili za svoju djecu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *