Večeras u pješačkoj zoni koncert grupe Dalmatino

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dalmatino, jedan od najpopularnijih domaćih sastava koji je prošle godine obilježio veliki uspjeh – 20 godina svoga djelovanja, dolaze u naš grad. Ovaj jedinstveni glazbeni doživljaj održat će se večeras, 23. prosinca 2022.
Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, iza sebe imaju zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu. Pop bend s modernom produkcijom i odličnim tekstovima pjesama oduševljava publiku tako da sve pjesme s njihovih albuma postaju hit singlovi na vrhu top lista. U svojoj bogatoj karijeri nagrađeni su Porinom za novog izvođača, njihove ploče nose zlatni i platinasti status, a posljednjih godinu dana zaredali su diskografske uspjehe hitom “Refužo”, koji je ušao u prestižan klub singlova koji su ostvarili 52 tjedna na listi HR Top 40 najslušanijih hitova u domaćem eteru te je ujedno najstreamaniji singl 2021. koji samo na YouTube servisu broji više od pet milijuna pregleda.
Dalmatino svojim pjesmama širi duh ljubavi i veselja, budite dio požeške adventske priče, doživite s nama ljepotu Božića. Vidimo se večeras u šetališnoj zoni gdje vas od 19 sati očekuje nastup sastava Žute Dunje, a potom od 20 sati grupa Dalmatino.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *