[VELIKA FOTOGALERIJA] Završile su jedne od najboljih Zlatnih žica Slavonije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć su uz vatromet završile jedne od zasigurno najboljih Zlatnih žica Slavonije. Žestoki kritičari bi možda rekli da je sadržaja bilo i previše, no još se nije rodio, tko bi čovjeku ugodio.
Protekla tri dana Požežanke i Požežani mogli su gotovo cijele dane i noći prisustvovati nekom događaju organiziranom u sklopu Zlatnih žica Slavonije.

S obzirom na to da je članak s fotografijama od sinoćnje, posljednje večeri festivala, naveli bi samo neke od “vanjskih” uzvanika koji su svojom pojavom uveličali događaj, a to su ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović. Prisustvovalo je i troje saborskih zastupnika i to Martina Vlašić Iljkić i Anamarija Blažević te Krunoslav Katičić koji je ujedno i glavni tajnik HDZ-a Hrvatske.
S obzirom na iznimno velik broj lokalnih predstavnika iz raznih sfera društva, naveli bi predstojnika Ureda za katoličke škole Ivicu Žuljevića te županicu Požeško-slavonske županije Antoniju Jozić.
Ovogodišnje Zlatne žice Slavonije svečano je uz zahvale zatvorio zamjenik gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Borislav Miličević.

Osobe koje bi bilo cinično ne navesti, osobe koje su najzaslužnije što su ova tri dana bila bogata sadržajem i događanjima su glavna koordinatorica festivala Maja Petrović, voditeljica info centra Mirna Šimunović Svoboda, voditelj press centra Slavenko Čuljak, umjetnički voditelj Saša Botički, voditelj retrospektive Alen Kovačević te drugi članovi Organizacijskog odbora Zlatnih žica Slavonije, kao i svi oni koji su doprinijeli da ova tri dana budu onakva kakva smo i svi priželjkivali, jednostavno rečeno odlična.
Čestitati na odličnoj organizaciji treba i ovogodišnjem direktoru festivala Zlatne žice Slavonije dr.sc. Željku Glaviću bez čijeg blagoslova ništa ne bi bilo moguće.
Na žalost, direktor je zbog izolacije propustio apsolutno čitav festival, no važno je reći da je direktor ipak osoba koja je “heroj” nakon uspješno odrađenog događaja, ali i glavni i odgovorni krivac u slučaju fijaska i loše organizacije. Ovog puta kao najveći kritičar rada i djelovanja Gradske uprave portal Požeški.hr nema primjedbe, samo želju za brzim oporavkom direktoru, gradonačelniku Glaviću.
Ovime je Požežankama i Požežanima ukazano da je odličan tim od strane gradonačelnika sastavljen za organizaciju događanja ali i čitavog društvenog života Požege te se nadamo da će doći do određenih kadrovskih smjena koje će rezultirati da Grad Požega krene napredovati i u drugim područjima koja su značajno bitnija za svakodnevni život naših sugrađanki i sugrađana.
Naravno, niti pod koju cijenu se ne smije zaboraviti pohvaliti vrijedne i marljive djelatnike požeškog Komunalca koji su dan i noć provodili na požeškim ulicama i dovodili ih do savršenstva.
U nastavku vas očekuje velika fotogalerija:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *