Veliki povratak Požežanke: Pogledajte atmosferu na rasprodanom koncertu Vesne Pisarović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


VESNA PISAROVIĆ održala je svoj prvi veliki povratnički koncert u zagrebačkom Domu sportova nakon što je više od desetljeća nije bilo na glazbenoj sceni.
Već je početkom travnja objavljeno da je koncert rasprodan, a prisustvovalo mu je oko 4000 posjetitelja – prenosi INDEX.hr
Nakon što se na pozornici pojavila u crnoj haljini zanimljivog dizajna i čizmama na petu, pred mnogobrojnom publikom zapjevala je neke od svojih najvećih hitova, kao što su Da znaš, Jutro donosi kraj i Dolje na koljena.
Početkom 2000-ih Vesna je bila jedna od najvećih pop zvijezda u Hrvatskoj, a njezine pjesme su obožavale tinejdžerice i djevojčice diljem zemlje.

Pjevačica je na Eurosongu 2002. godine Hrvatsku predstavljala pjesmom Everything I Want (Sasvim sigurna), a hitovi su se nizali jedan za drugim.
Onda je odjednom, 2005. godine, nestala s glazbene scene i pročulo se da je otišla u Nizozemsku na školovanje za jazz-pjevačicu.
Jednom prilikom je medijima otkrila da je za sve kriv jedan čovjek. Naime, nakon koncerta Petera Brötzmanna odlučila je zaboraviti glazbu koju je do tada izvodila i pokušati se približiti jazzu.

“On je bio toliko intenzivan, svirao je samo s bubnjarom, toliko je bio snažan u svom izrazu da sam doslovno tu noć imala neku vrstu prosvjetljenja, potpune katarze i preobrazbe, pa sam odlučila studirati jazz da se barem probam približiti tome”, otkrila je Pisarović, koja je Brötzmanna kasnije i upoznala te mu ispričala svoju priču.
“Zagrlio me i učinilo mi se da vidim suzu u njegovom oku”, rekla je Vesna.

Pjevačica se 2009. godine udala za Ozrena Pupovca, sina poznatijeg oca Milorada. Par je zajedno živio u Zagrebu i Berlinu. O svom braku nikad nije htjela govoriti javno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika