Vetovački Grot dobio teren s umjetnom travom!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Prije nekoliko godina vetovački Kamen otišao je u ropotarnicu povijesti a s novim imenom, HNK Graševina, okrenuta je nova stranica koja ovaj klub stavlja u kategoriju posebnih. Graševina je privukla veliku pažnju, mala i mlada, ali maksimalno složna uprava uglavnom sačinjena od vetovačkih vinara odradila je puno dobrih stvari, a ovih dana dovršen je i njihov najveći projekt. S obzirom na elan i predanost poslu reći ćemo – do sada!

Kad se male i velike ruke slože, sve se može. Korak po korak, kunu po kunu pa euro po euro, kvadrat po kvadrat i stadion Grot dobio je teren s umjetnom travom! Donacijama prijatelja kluba, članova i tvrtki te uz veliku pomoć Grada Kutjevo i gradonačelnika Josipa Budimira prikupljena su sredstva, a ovih dana je konačno i postavljen teren uz glavni teren pa će Dario Pažin imati novi “poligon za mučenje” svojih igrača. Na Grotu se ovih dana održava i Ljetna sportska škola u Vetovu tako da će i oni najmlađi imati priliku isprobati novi teren, 14. kolovoza na istoj lokaciji i veliki koncert Željka Samardžića…

Zaista u Vetovu marljivo rade, ne samo u vinogradima nego i na stadionu. Ne možemo a ne posvetiti barem jednu rečenicu i ponajboljem adminu neke od Facebook stranica nogometnih klubova koji nas redovito nasmijava svojim dosjetkama, uglavnom na račun vlastitih suigrača. Graševini želimo plodnu i rodnu sezonu, ako uprava ovako nastavi ne dvojimo da ćemo uskoro pratiti vijesti o novim ulaganjima u infrastrukturu i novim zanimljivim akcijama u Vetovu – prenosi Sportalo.hr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)