[VIDEO] Bruno Knježević nakon povratka u ring upisao 7. profesionalnu pobjedu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Velika Gorica bila je sinoć domaćin sjajne boksačke priredbe pod nazivom ‘Noć profi boksa‘ koja je održana u dvorani Srednje strukovne škole. Gledatelji su mogli uživati u ukupno 12 boksačkih mečeva. Jedan od mečeva bio je rezerviran i za našeg profesionalnog boksača.

Naime, prva šaka Jakšića, Bruno Knježević, vratio se sinoć u ring nakon osam mjeseci pauze i pobijedio. Za protivnika je dobio predstavnika Bosne i Hercegovine Gorana Panića koji se s našim boksačem nije dobro proveo.
Za Brunu je ovo bila osma profesionalna borba, nakon koje se može pohvaliti zavidnim rezultatom 7-1-0, što znači da je sedam puta pobijedio i samo jednom izgubio, i to u meču s predstavnikom iz Njemačke, a o čemu su mišljenja o ishodu borbe i dalje podijeljena.

“Nakon 8 mjeseci pauze povratnički meč uspješno odrađen. Hvala menadžeru @colnar.proboxing,trenerima @lukapupek i @yousefboxer1005 također hvala @moko_and_friends …and last but not the least Hvala @physiovitalzagreb, @xo.club.zg @impressobar @street_food_db_zagreb @adoro.jewelry @avis
..and menthal coach @kalemana” – kratko je priopćio Bruno Knježević putem instagram profila.

Bruni čestitamo na novoj pobjedi, a u nastavku donosimo kratak isječak iz borbe gdje se može vidjeti strahovit udarac našeg borca, kojeg će predstavnik Bosne i Hercegovine jako dugo pamtiti.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *