[VIDEO] Bruno Knježević nakon povratka u ring upisao 7. profesionalnu pobjedu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Velika Gorica bila je sinoć domaćin sjajne boksačke priredbe pod nazivom ‘Noć profi boksa‘ koja je održana u dvorani Srednje strukovne škole. Gledatelji su mogli uživati u ukupno 12 boksačkih mečeva. Jedan od mečeva bio je rezerviran i za našeg profesionalnog boksača.

Naime, prva šaka Jakšića, Bruno Knježević, vratio se sinoć u ring nakon osam mjeseci pauze i pobijedio. Za protivnika je dobio predstavnika Bosne i Hercegovine Gorana Panića koji se s našim boksačem nije dobro proveo.
Za Brunu je ovo bila osma profesionalna borba, nakon koje se može pohvaliti zavidnim rezultatom 7-1-0, što znači da je sedam puta pobijedio i samo jednom izgubio, i to u meču s predstavnikom iz Njemačke, a o čemu su mišljenja o ishodu borbe i dalje podijeljena.

“Nakon 8 mjeseci pauze povratnički meč uspješno odrađen. Hvala menadžeru @colnar.proboxing,trenerima @lukapupek i @yousefboxer1005 također hvala @moko_and_friends …and last but not the least Hvala @physiovitalzagreb, @xo.club.zg @impressobar @street_food_db_zagreb @adoro.jewelry @avis
..and menthal coach @kalemana” – kratko je priopćio Bruno Knježević putem instagram profila.

Bruni čestitamo na novoj pobjedi, a u nastavku donosimo kratak isječak iz borbe gdje se može vidjeti strahovit udarac našeg borca, kojeg će predstavnik Bosne i Hercegovine jako dugo pamtiti.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)