[VIDEO] Dio Ulice Pavla Radića u Požegi, sinoć u mrklom mraku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Da Požežanke i Požežani nisu zadovoljni s novom LED rasvjetom, nije nikakva tajna. Osim što za zamjerku imaju na jako veliku razliku u osvjetljenju, za razliku od prije, primjedbe konstantno dobivamo i na nekvalitetu iste rasvjete. Naime, prilikom svake jače kiše, dobar dio rasvjete jednostavno ne radi. Sinoć nije bilo nikakvih vremenskih nepogoda a više od pola ulice Pavla Radića u Požegi, bilo je u mrklom mraku.

Toliko dugo priželjkivana ulična rasvjeta u gradu Požegi, doživjela je fijasko prilikom stavljanja u funkciju, a kako bi rekao jedan naš čitatelji: “jače svijetli kad se upali bljeskalica na mobitelu nego ta rasvjeta!”
Dakle osim preslabe svjetlosti i prevelikog razmaka između stupova za takve slabe lampe, još se k tome malo malo kvare. Što će po tome pitanju poduzeti nadležni koji su to debelo, a novcem poreznih obveznika platili, ostaje tek za vidjeti.
Činjenica je da će s ovom LED rasvjetom biti velika ušteda struje za Grad Požegu, ali činjenica je i da se s ovom LED rasvjetom ne vidi niti 20% kao što je to bio slučaj s onom starom.

Video iz Ulice Pavla Radića donosimo u nastavku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *