[VIDEO] HDZ-ovka u saboru: Hrvatska ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


HDZ-ova saborska zastupnica Majda Burić u Saboru je govorila o turističkoj sezoni u Hrvatskoj. Prilikom govora pred zastupnicima dogodio joj se mali gaf – prenosi Večernji list.
“Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutačno u Republici Hrvatskoj, također s obzirom na rekordno niski broj nezaposlenih, s obzirom na kontinuirani rast plaća, mirovina, svih ostalih socijalnih davanja, s obzirom na također očekivanu rekordnu turističku sezonu, govorit ću upravo o hrvatskom turizmu – kazala je Burić.

Njezin govor na svom Facebooku komentirao je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec.
“Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili. Dragi pratitelji, sve moje kritike prema nacionalnim politikama, odlukama, Vladi, upravljanju Hrvatskom, bile su apsolutno promašene. Prema riječima kolegice u Saboru, Hrvatska ima MILIJARDU I 640 MILIJUNA ZAPOSLENIH! Zahvaljujem kolegici gđi Burić na predočenju tog podatka.
Živjeli smo svi u mraku do sada. Jeste li znali da po tome Hrvatska ima 422 puta više zaposlenih nego što ima stanovnika prema zadnjem popisu? Ako to nije razlog za slavlje, onda ne znam što jest. S tolikim brojem zaposlenih, za Hrvatsku nema zime”, napisao je, među ostalim, Zurovec.
U nastavku možete pogledati video:


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *