[VIDEO] Hrvatska vojska poslala poruku Vatrenima: Vi ste obitelj, mi smo obitelj – svi smo Domovini vjerni!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Legendarni “Tigrovi”, “Vukovi”, “Pume” i “Sokolovi”, Antiteroristička vojna policija i “Krila Oluje” vjeruju kako će Vatreni i ovaj put opravdati epitet Hrvatske kao nogometne velesile

Pripadnici Hrvatske vojske poslali su poruke podrške Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću uoči njihove prve utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu koju će danas odigrati sa Španjolskom na Olimpijskom stadionu u Berlinu – prenosi MORH.

Podrška našim nogometašima došla je i od pripadnika Hrvatske vojske koji se nalaze u NATO misijama i operacijama, a koji čvrsto vjeruju kako će Hrvatska ponovo opravdati epitet nogometne velesile.

Sreću na terenu poželjeli su im i pripadnici legendarnih “Tigrova”, “Puma”, “Vukova” i “Sokolova” te ostali pripadnici Gardijske mehanizirane i Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

Iz herojskog grada Vukovara, simbola hrvatske samostalnosti i neovisnosti, hrvatskim nogometašima želju za što boljim rezultatima iskazala je i elitna postrojba Hrvatske vojske – Antiteroristička vojna policija.

Oni su budućnost pobjedničke Hrvatske vojske: podrška nogometašima došla je i od kadeta Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Poruku iz kokpita Pilatusa poslala im je i akrobatska grupa “Krila Oluje” Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

“Mi smo obitelj, vi ste obitelj – svi smo Domovini vjerni! Sretno Vatreni!”, poruka je Oružanih snaga RH Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i izborniku Zlatku Daliću.

Sve djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane i pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske žele im puno sreće u utakmicama koje slijede.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)