[VIDEO] Kuzmičani ogorčeni: Presoflex u pola radova nestao i ne dolazi više

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas smo posjetili mjesto Kuzmicu koja se nalazi otprilike na pola puta između Požege i Pleternice. Razlog dolaska je bio poziv nekolice mještana koji su nas zamolili za pomoć putem medijskog prostora jer smatraju da se nemoćni i da se nemaju kome obratiti.
Glavni razlog njihovog problema je tvrtka Presoflex Gradnja d.o.o. koja je tamo izvodila radove, odradili su otprilike polovicu i više ne dolaze, govore nam mještani.
“Nema ih sigurno 3 tjedna, čak i mjesec dana. Odvezli su sve i više nitko ne dolazi, a nama su ostavili blato i radove do pola završene. Pogledajte, voda sad prokopava ispod betona, ispod tog korita i nakon par dana kiše, to će se sve srušiti ako nije dobro povezano. Trebali su kao što vidite, završiti to korito i s druge strane, kakve je s ove s koje je gotovo, ali nisu, samo su odjednom nestali” – tvrdi nam ljutiti mještanin Kuzmice.
Ovo nije prvi put da pišemo o loše izvedenim radovima navedene tvrtke, štoviše, pisali smo između ostalog i o lošim radovima iz Kuzmice i to u članku “Mještanin Kuzmice ogorčen: “Prije dva dana su završili radove i već je propalo”.

“Čitali smo po portalima da je Presoflex upao u velike financijske probleme, ali to nije naš problem. Mi samo želimo da se vrate i da završe ove radove koje su započeli. Ovo je sramota da jedna firma krene raditi nešto, malo odradi i ode i više se ne vrati” – govori ogorčena mještanka.
Upit smo poslali Hrvatskim vodama, a odgovor ćemo objaviti odmah po primitku.
Ostaje za vidjeti hoće li nadležni ovih dana nešto učiniti ili će se čekati da se dogodi čudo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *