[VIDEO] Požeški Bad Blue Boysi na originalan način otvorili nove prostorije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Udruga navijača i simpatizera NK Dinamo Zagreb 1986 – PŽ” ove nedjelje s početkom u 16:00 sati otvorila je svoje prostorije na originalan način, a kako bi drukčije navijači otvorili nego bakljadom.
Udruga je osnovana 2021. godine, a za predsjednika je izabran Kristijan Vrban. Vodstvo udruge, kao i sve članove i simpatizere veže ista stvar, a to je ljubav prema GNK Dinamo Zagreb.
Od osnutka do danas, udruga broji više od stotinu članova, a otvorenjem prostorija svima njima bit će jednostavnije okupljati se i družiti se, gledati utakmice voljenog kluba i navijati. U prostorijama se svi zainteresirani mogu učlaniti ili nabaviti rekvizite, a radno vrijeme biti će radnim danom od 11 do 14 sati te od 17 do 19 sati na adresi Stjepana Radića 5.
Osim bakljade, pažnju svih sugrađanki i sugrađana privukao je mural na zidu novog prostora Udruge, a to je naravno grb Dinama. Prva veća organizacija Udruge dogodila se prošle godine kada su organizirali 1. Memorijalni nogometni turnir ʺTomislav Begović Bruderʺ, a donacije od kotizacije darovali su njegovoj obitelji.
Aktivnosti Udruge možete pratiti i putem njihove Facebook stranice “1986-PŽ“.
U nastavku pogledajte otvorenje prostorija uz bakljadu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *