[VIDEO] U ovom mrklom mraku nalazi se dječje igralište i gradit će se osnovna škola!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Definitivno najveća ljutnja, gnjev i bijes sugrađanki i sugrađana izazvala je zamjena ulične rasvjete u gradu Požegi i prigradskim naseljima. Očekivalo se puno, dobilo se jako (pre)malo.
Nekad se vidjelo sve, danas se ne vidi ništa. Demagogije poput one da je svrha i cilj rasvjete osvijetliti ulicu i stazu, a ne dvorišta je isprazna, neosnovana i smiješna. Takvim pričama želi se Požežanke i Požežanima napraviti budalama koje bi trebali povjerovati u takvu neutemeljenu tezu. Rasvjeta je zamijenjena, novac je potrošen, a građanke i građani su nezadovoljni. Požega je u potpunom mraku, gotovo u cijelosti, osim na državnim cestama gdje je postavljena puno jača i kvalitetnija LED rasvjeta.

Današnja tema opet je u fokusu te jadne LED rasvjete koja je trebala biti nešto dobro i pohvalno na ulicama Požege. Naime, igralište u mjesnom odboru Babin vir je bilo vidljivo i sigurno do zamjene rasvjete, sada je sve samo to ne. Brojne pritužbe već mjesecima dobivamo od mještana Babinog vira koji tvrde da se tamo svake noći skupljaju razno razni ljudi, da piju alkohol i galame, a pitanje je li samo alkohol u pitanju govore nam. Kako kažu, policija tek nekad prođe ali nikad ne stane i nikad ih ne otjera iako budu kasni noćni sati. Doduše, možda ih policija i ne vidi uz ovu famoznu LED rasvjetu jer je igralište u mrklom mraku.
Roditelji svoju djecu više ne smiju kao nekad puštati po noći jer tamo nisu sigurna.
Grad Požega je nedavno napravio novo košarkaško igralište, ali pored njega nisu stavili rasvjetu. Svega nekoliko metara dalje je igralište s umjetnom travom za mali nogomet a na njemu reflektori ne rade “dobrih” pet godina!

Odmah pored igrališta u planu je graditi novu osnovnu školu za što je u pripremi dokumentacija. Gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić bit će prvi od posljednja tri HDZ-ova gradonačelnika Požege koji mještane Babinog Vira nije obmanuo i slagao da će im nešto napraviti u kvartu. Ta floskula se pred izbore redovno “prodavala” a predizborno obećanje gradonačelnika Glavića će doživjeti svjetlo dana na zadovoljstvo mještana Babinog vira, ali na žalost ne i svjetlo noći jer je LED rasvjeta neučinkovita ili je uopće nema. Hoće li se nova privremena pročelnica moći uhvatiti u koštac s problemom LED rasvjete ostaje tek za vidjeti. Tko god bude kandidat HDZ-a na narednim lokalnim izborima u Požegi, na jako puno glasova neće moći računati u mjesnom odboru Babin vir jer je nezadovoljstvo ogromno! U nastavku pogledajte videozapis dječjeg igrališta pored kojeg će se graditi osnovna škola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *