[VIDEO] Autom po šetnici: Presoflex gradnja opet iznad Zakona?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prije nekoliko dana, na redakcijski e-mail dobili smo videozapis koji se ponovno direktno tiče Presoflex Gradnje d.o.o., tvrtke o kojoj smo u zadnje vrijeme dosta pisali, a s obzirom na to što sve dolazi anonimno na e-mail portala, tek ćemo pisati.
Ovog puta čitatelj (podatci poznati redakciji) šalje nam videozapis u kojem se jasno može vidjeti kako vozilo marke Volkswagen Caddy u boji i s logom Presoflex Gradnje d.o.o. bezbrižno vozi stazom na nasipu predviđenoj za pješake, popularno zvanoj šetnica. Radnja se događa pored požeške kuglane.
Staza za pješake, služi pješacima i eventualno biciklistima, međutim “domišljati” djelatnik tvrtke Presoflex je ili toliko lijen hodati ili toliko bahat pa misli da “mu se može”.

Komentar i za ovaj bezobrazluk u režiji Presoflex Gradnje d.o.o. zatražili smo od Uprave putem službenog e-maila, no povratnu informaciju opet nismo dobili.
Čini se da ih se takve stvari ne dotiču i da je to za njih sve uredno, normalno i transparentno.
Drage čitateljice i čitatelji, u nastavku možete vidjeti videozapis, a treba li netko stradati da bi nadležni krenuli nešto poduzimati po pitanju ovakvih stvari, ostaje tek za vidjeti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *