Vinarija Kutjevo d.d. održala Media day 2022.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer je u Kutjevu održan Media day 2022. – Vinarija Kutjevo.
Media day započeo je od 12:00 sati dolaskom na lokalitet Vinkomir uz pjenušac dobrodošlice (Maximo brut) i tradicionalnim slavonskim zagriscima posluženim u prekrasnom vinogradu kod Vile Vinkomir. Na samom početku sve prisutne pozdravio je direktor marketinga Vinarije Kutjevo d.d. Karlo Sajfert i zaželio svima ugodan boravak. Osim lokalnih i regionalnih, na događaju su prisustvovali i novinari iz Zagreba.
Potom se obratio i glavni enolog Vinarije Kutjevo d.d. Ivan Mariclin pobliže je prisutnima iznio najvažnije podatke, među kojima je i onaj da Vinarija Kutjevo d.d. već nekoliko godina proizvede šest milijuna litara vina.
Nakon toga, već od 13:00 sati i nakon kratkog uživanja u pogledu, pjenušcu i uvodnoj priči o kutjevačkom kraju i Vinariji Kutjevo održala se simbolična berba kraljice kutjevačkog vinogorja – Graševine.
Od 14:00 sati započela je degustacija vina u podrumu iz 13. stoljeća te predstavljanje obnovljenog Turkovićevog podruma starog više od 120 godina i vinskog trezora. Degustacija i prezentacija potrajali su sve do 16:00 sati, nakon čega je uz ručak u vinariji Kutjevo nastavljena degustacija vina.
Zahvaljujemo vinariji Kutjevo d.d. na gostoprimstvu i lijepo organiziranom Media dayu 2022.
U nastavku možete vidjeti fotografije s jučerašnjeg druženja:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *