Vlado Deanović ekipno treći s hrvatskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu u kuglanju za gluhe i nagluhe osobe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

STRAUBING – Od 08. do 13. 05. 2023. u Straubingu (Njemačka) održano je Europsko prvenstvo u kuglanju gluhih i nagluhih osoba na kojem je sudjelovala i reprezentacija Hrvatske. Pripreme za ovo važno natjecanje naši kuglači obavili su u Požeštini, a domaćin im je bio Požeški športski savez gluhih. 

Hrvatske reprezentacija bila je smještena u Velikoj, a treninge i utakmice imali su na Gradskoj kuglani u Požegi. Naši kuglači imali su dovoljno vremena i za druženje sa svojim domaćinima i obilazak slavonskih ljepota. Tako su obišli Aquapark Shhhuma u Velikoj, Park prirode Papuk i Park šumu Jankovac kao i svetište u Voćinu. Reprezentativci su posjetili i spomenik poginulim braniteljima na Papuku i zapalili svijeće. Slavonske specijalitete su probali u kušaoni “Šokac” u Trenkovu gdje im je domaćin bio Davor Banović. 

Hrvatski reprezentativac je i Vlado Deanović iz Mihaljevaca, član Požeškog športskog saveza gluhih koji je na ovom Europskom prvenstvu osvojio ekipno treće mjesto, a s njim u sastavu bili su još i Igor Kolarić, Josip Puškadija, Tihomir Bratić i Željko Miličević. 

Ženska ekipa u sastavu : Mirjam Gelemanović, Tea Šipić, Natalija Sonički osvojila je ekipno prvo mjesto. Izbornik reprezentacije je Stevo Filipović. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *