Vlašić Iljkić: Presuda Darku Puljašiću još je jedna potvrda kriminala HDZ-ovih i Plenkovićevih kadrova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nepravomoćna presuda Darku Puljašiću kojom je osuđen na dvije godine, bezuvjetno na zatvorsku kaznu u trajanju godinu dana, zbog krivotvorenja službene i poslovne isprave još je jedna potvrda kriminala HDZ-ovih i Plenkovićevih kadrova te začaranom krugu korupcije vladajućih, čije smo žrtve svi mi.

Iako je postojala sumnja u nezakonitosti Puljašićevog rada, današnji gradonačelnik Požege Željko Glavić predložio je tog istog Darka Puljašića na listu za Hrvatski sabor. A očito da ta činjenica nije smetala ni Andreju Plenkoviću koji je takvo što podržao.

Na dnevnoj bazi svjedoci smo kriminala HDZ-ovih dužnosnika na svim razinama. Nije samo riječ o sumnjama za pogodovanjima pri zapošljavanju ili lobiranju za tvrtke svojih poznanika, već i o koruptivnim radnjama koje su Državni proračun oštetile za milijarde.

Za predsjednika HDZ-a i Vlade RH Andreja Plenkovića vjerojatno su sve to – „neteme“ i „orkestrirani napadi“. Vjerojatno mu je i „netema“ to što danas imamo osuđenog bivšeg HDZ-ovog gradonačelnika za subvencijsku prijevaru.

Zbog korupcije i nepotizma HDZ-ovih najviših dužnosnika zemlju svakodnevno napuštaju mladi i obrazovani ljudi, poduzetnici i obrtnici opterećeni velikim porezima te netransparentnim uvjetima poslovanja prisiljeni su zatvarati svoje tvrtke, zaposlenicima državnih tvrtki koje su otišle u stečaj ne isplaćuju se zakonske tražbine, zdravstveni sustav ne funkcionira, a građani zbog inflacije jedva spajaju kraj s krajem.

Plenkoviću, Hrvatska nema više vremena!

Martina Vlašić Iljkić,
saborska zastupnica SDP-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *