Volonteri sade, vandali uništavaju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Uništene su sve sadnice lovor višnje koje su volonteri, udruga Oppidum i koordinator akcije „Zasadi stablo, ne budi panj“ Ivica Šnajder, prošli tjedan zasadili na području Sportskog-rekreacijskog centra – prenosi Grad Požega.
Grad Požega iz godine u godinu ulaže značajna sredstva za uređenje javnih površina. Parkovi, šetnice, dječja igrališta, klupe i kante za otpad uređuju se i održavaju kako bi našim sugrađanima život bio što ugodniji. Tijekom jeseni se u Požegi zasadi oko 12 tisuća sadnica. Krađe su, nažalost, redovita pojava svake godine, no ne u tolikom obimu. Uz sve napore koje ulažemo kako bismo očuvali i obogatili zelene površine našega grada te da iste, kroz rad na projektima, unaprijedimo i damo im novu vrijednost koja će doprinijeti kvaliteti života svih građana, nažalost, sve smo češće svjedoci skandaloznog i divljačkog ponašanja pojedinaca koje je još jednom kulminiralo prošli tjedan kada su nepoznati vandali iščupali svih 20 sadnica koje su volonteri u sklopu akcije „Zasadi stablo, ne budi panj“ zasadili pokraj dječjeg igrališta na prostoru sportsko-rekreacijskog centra.
Ističemo da je danas u tijeku sadnja novih stabala javora na istoj lokaciji, koja će, nadamo se, ipak dočekati proljeće. Također, ovim putem apeliramo na naše sugrađane da čuvaju javnu imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama Grada. Prijave su moguće na broj telefona 034/311 300 ili na e-mail adresu [email protected].

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *