Vozio neregistriran traktor s 1,73 promila i bez vozačke. Kazna 3.393,61 eura

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 65 prekršaja, od čega izdvajamo osam prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 44 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio subotu 30. prosinca 2023. oko 21.45 sati u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava gdje su policijski službenici u prometu zatekli 55-godišnjeg vozača koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta te pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom.

Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 3.393,61 euro i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „F“ kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *