Za Grgurevo u Požegi čak tri koncerta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Da, dobro ste pročitale drage čitateljice i čitatelji, u Požegi će za Dan grada odnosno za Grgurevo biti čak tri koncerta.

Prije nekoliko dana objavili smo da će tamburaški sastav “Gazde” građanke i građane zabavljati na samo Grgurevo u dnevnoj “smjeni” u periodu od 11:00 sati, a da neslužbeno doznajemo da će i Požežanka Vesna Pisarović imati koncert navečer.

Danas je potvrđeno, za Grgurevo će koncert održati i Vesna Pisarović i Tamburaški sastav “Posegana” i to u periodu od 18:00 pa sve do 22:30 na Trgu Svetog Trojstva.

Kao portal koji je do sada žestoko kritizirao rad gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića i njegovog tima, na ovo ne možemo biti imuni i ne pohvaliti.
Da se ne lažemo, u Požegi je pregršt problema koje treba riješiti i Grad Požega će morati puno jače “zapeti” da bi se isti problemi krenuli rješavati, no s obzirom na to da grad Požega godinama nije imao koncert koji je svojevrsni “poklon” Gradske uprave svojim građankama i građanima za Dan njihovog grada, ove godine toga zasigurno neće ne nedostajati.

Ove godine jedini vid “zabave” neće biti bauljanje po požeškim brdima bez cilja i bez smisla.

Kako je ovim potezom gradonačelnik Glavić pokazao da se može kad se hoće, ostaje nam jedna nepoznanica, a ona je da nismo sigurni je li u proteklih 4 godine bivši gradonačelnik Darko Puljašić bio lijen ili nesposoban, kao i njegova, a sada već bivša direktorica Turističke zajednice Grada Požege Silvija Podoljak?

Bravo za gradonačelnika Glavića!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika