Zahvala župniku Ivanu Štivičiću

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas smo se za kraj službe u našoj župi sastali s našim, sad već bivšim župnikom Ivanom Štivičićem. Već prilikom prvog susreta bilo nam je potpuno jasno da će se naša mlada Gradska uprava, ali i svi naši župljani, jako brzo naviknuti na karizmu ovog čovjeka. Opušten, veseljak, jednostavan, pristupačan, uvijek dostupan za sve, prilagodljiv i razuman, čovjek iz naroda – to su karakteristike kojim bismo ga opisali – prenosi Kutjevački.hr.

Doći u veliku župu u kojoj ima puno posla sigurno nije bilo lako, ali puno toga uspio je postići u suradnji sa svim župljanima. Duhovno je preporodio grad na način pristupačan ljudima, povezao zajednicu, okupio puno mladih u vrlo kratkom vremenu što ne može svakome poći za rukom.

Zajedničkim snagama podigli smo Advent u Kutjevu na višu razinu, a župnik je podržao sve prijedloge pa tako i nedavni o pokretanju duhovnog vikenda koji nas očekuje sutra i preksutra. Drago nam je što smo ga pokrenuli, zahvaljujemo župniku Štivičiću na potpori, idejama i angažmanu te nadamo se da će duhovni vikend svake godine privući sve više posjetitelja.

Dragi Ivane, Gradska uprava i Gradonačelnik Josip Budimir zahvaljuju na svemu što ste učinili za našu župu i grad u ovom kratkom vremenu. Neka vas i vaš rad prati Božji blagoslov, budite ispunjeni mirom, zadovoljstvom i nemojte nas zaboraviti pozvati „na rakijicu“, rado ćemo se odazvati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *