Započela izrada Muzeološke dokumentacije Kuće graševine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer su Grad Kutjevo i Muze d.o.o. potpisali Ugovor o izradi muzeološke dokumentacije Kuće graševine.
Ugovor je potpisan na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti usluge izrade muzeološke dokumentacije Kuća graševine. Predmet ovog Ugovora sufinancira se sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Poziv za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“ za sufinanciranje pripreme strateških projekata regionalnoga razvoja na području Slavonije, Baranje i Srijema. Naziv predmetnog projekta je „Kuća graševine“ s referentnim brojem Ugovora: KK.10.1.3.05.0023 – prenosi Kutjevački.hr.

Ugovor obuhvaća izradu:
Vizualnog identiteta kompleksa Kuća graševine i Gretinog parka,
Preliminarnog muzeološkog programa i vizualnog dizajna stalne muzejske izložbe,
Definirane muzeološke koncepcije – Cjelovitog muzeološkog programa i Plana razvoja sadržaja,
Likovnog postava stalne muzejske izložbe – grafički muzejski dizajn, muzejski produkt dizajn, muzejski IT i multiumedija dizajn, muzejski dizajn rasvjete i muzejski dizajn ozvučenja.

“Veselimo se ovoj fazi projekta u kojem ćemo definirati vizualni identitet cijelog projekta te dizajn muzeološke koncepcije. Nakon izrade projektnog zadatka koji je završen u siječnju, a koji je izradio Aries d.o.o., krećemo u drugu fazu planiranja muzeološke dokumentacije, a potom i treću fazu izrade projektno-tehničke dokumentacije. Postupak javne nabave za izradu projektno-tehničke dokumentacije bit će objavljen do kraja srpnja, a planirani završetak cjelokupne dokumentacije je studeni 2023. godine”, komentirao je gradonačelnik Budimir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika