Započela Opća planinarska škola u organizaciji HPD “Sokolovac” Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

HPD “Sokolovac” Požega početkom ovoga tjedna je započeo s besplatnom Općom planinarskom školom za članove Društva te sve zainteresirane građane. Teme koje će se obrađivati u sklopu nastave su; povijest planinarstva, planine Požeštine, najviši vrhovi po regijama i planine svijeta, Geopark prirode Papuk, planinarska oprema i mnoge druge.

Na predavanjima posebno će biti riječi o Geoparku Papuk. Na prvome predavanju u prostorijama Društva okupilo se tridesetak članova te ljubitelja prirode koje je u prve planinarske lekcije poveo voditelj planinarske škole iskusni vodič i prekaljeni planinar Branimir Bartolović.

Osim teoretskog dijela polaznici škole će proći i praktički dio na domicilnom gorju. Sve prisutne je pozdravio predsjednik HPD “Sokolovac” Požega Bruno Horvat koji je zaželio puno uspjeha polaznicima škole te izrazio nadu na će naučeno znanje primijeniti u praksi.

Opća planinarska škola će se održavati dva puta tjedno utorkom i četvrtkom s početkom u 19.00 h u prostorijama Društva, M.hrvatske 13 u Požegi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika