Zapošljavanje djece stranačkih dužnosnika i miljenika u našoj Županiji – čin roditeljske ljubavi ili kazneno djelo???

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požega je danas opet na svim naslovnicama (za Požegu normalno stanje). Bivšeg gradonačelnika Darka Puljašića tereti se za primanja i davanja mita te pogodovanja oko zapošljavanja. Priveden je i sudac Županijskog suda u Slavonskom Brodu Predrag Dragičević zbog istih radnji. Pravosuđe će (nadajmo se onaj pošteni dio pravosuđa, koji je posramljen postupcima ovakvih sudaca) dati pravorijek za ova djela koja su dokaz kriminalne sprege politike, kriminala i pravosuđa.

Ovim putem želimo ukazati na zapošljavanja „HDZ-ove stranačke dječice“ u našoj Županiji, a za koja, smatramo, bi se trebala zainteresirati pravosudna tijela, jer ako su sva navedena zapošljavanja bila transparentna i ako su na navedena mjesta izabrani najsposobniji kandidati, onda naši županijski dužnosnici HDZ-a imaju zaista nevjerojatno kvalitetan genski materijal. Kvalitetu za opstanak na vlasti i stvaranje ugodnog života za sebe i svoje obitelji zasigurno imaju, ali za stvaranje ugodnijeg života ostalih građana nemaju, jer na to ukazuju svi statistički pokazatelji koji nas svrstavaju na začelje uspješnosti u Republici Hrvatskoj. Ukazujemo na samo dio zapošljavanja koja bi se na prvu ruku mogla okarakterizirati kao rezultat stranačkog, rođačkog, interesnog i drugog zapošljavanja:

-kćer potpredsjednika Županijske skupštine i dugogodišnjeg HDZ-ova člana Nikole Jankovića, Maja Petrović Pročelnice Odjela za društvene djelatnosti (za navedeno zapošljavanje su mediji navodili kako postoji snimka koja dovodi u sumnju gradonačelnika Željka Glavića za pogodovanje pri istom zapošljavanju),
Slavica Kruljac, djevojački Kurtušić, pročelnica Upravnog odjela za financije i proračun, kuma s obitelji Puljašić,

 • Andreja Menđel, supruga nećaka dožupana Ferde Trohe, pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti,
 • Ivana Tomić Vulić, zaposlenica Gradske uprave, nećakinja supruge sadašnjeg Gradonačelnika,
 • Valentina Neferović, supruga bivšeg ravnatelja, ravnateljica Gradskog kazališta,
 • Željka Tomašević, zaposlenica tvrtke Komunalac, snaha bivšeg župana Tomaševića ..
 • kćer Franje Lucića, bivšeg saborskog zastupnika zaposlena nedavno u Poljoprivredno prehrambenoj školi Požega,
 • kćer Maria Včelika, omiljenog HDZ-ovog javnog bilježnika, Matea Vujnović nedavno imenovana zamjenicom ravnatelja Opće županijske bolnice Požega,
 • Nela Včelik, snaha dotičnog bilježnika, pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Jakšiću,
  Matias Buče, predsjednik Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije zaposlen u Panori,
  -nevjenčana supruga Ine Galića, sina poduzetnika i donatora HDZ-a Josipa Galića, koji je pod istragom Europskog ureda za borbu protiv prijevara zaposlena u Županiji Požeško -slavonskoj,
 • sin bivšeg župana Alojza Tomaševića, zaposlen kao vozač Hitne,
 • Božana Tomašević, snaha bivšeg župana, zaposlenica u Županiji…

  I još brojni drugi, mogli bi još dugo sjediti za kompjuterom i opisivati mrežu pogodovanja i uhljebarija u režiji HDZ-a.

Ovim putem pozivamo naše građane da nastave ovaj niz kako bi javnost bila cjelovitije upoznata s ovakvim pojavama, i kako bi i s tim nizom dali poticaj našem pravosuđu u procesuiranju ovakvih zapošljavanja.

Ova lista je samo dio liste „uspjeha“ naših političara i njihove djece a za nas ostale to je lista srama i jada u kojem moramo živjeti.

ŽO SDP-a Požeško-slavonske županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *